Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων σε Αθήνα γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα

Για αποστολή στην επαρχία έχουμε την acs courier.

Σε ότι αφορά την αντικαταβολή γίνεται έπειτα από συνεννόηση ανάλογα τον τρόπο μεταφοράς.

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής

Χρέωση courier με αποστολή εκτός Αττικής:

• Πρωτα 2κιλα χρέωση 4,31€ και 1,11€ για κάθε επιπλέον κιλό.

• Για τα νησιά τα πρώτα 2κιλα είναι 4,49€ ενώ για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,53€

• Για απομακρυσμένους προορισμούς είναι 4,65€ τα 2 πρώτα κιλα, 1,60€ το κάθε επιπλέον κιλό

Σε όλα ισχύει 1,55€ αντικαταβολή

Οι ανωτέρω χρεώσεις αντικαταβολής αφορούν όλους τους προορισμούς με επιπλέον τις χρεώσεις κόστους μεταφοράς και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
- Για κάθε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας πριν την παραγγελία σας.
− Οι αποστολές και τα χρηματικά ποσά είναι αυτόματα ασφαλισμένα από την ACS COURIER Α.Ε.Ε.
− Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες 10:00π.μ. - 18:00 μ.μ.

Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό μέλημα να τηρεί τους όρους και τις υποχρεώσεις της προς εσάς που θα μας επισκεφθείτε στο site, με σκοπό την ενημέρωση σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Για τα ελαττωματικά προϊόντα  που φερουν αστοχια υλικου η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρία μας και την αντιπροσωπεία του προιοντος .

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και θέλουμε να σας παρέχουμε σιγουριά και ασφάλεια για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όσον αφορά τα προσωπικά σας στοιχεία.

Στις κινήσεις με πιστωτική κάρτα δεν διαφυλάσσεται καμία πληροφορία στην εταιρεία μας αφού οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της Τραπεζας Αττικής.

Το ΧΡΩΜΑ&ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης τιμών και αφορά πάντα τις τιμές προιόντων που είναι στο καταστημά μας και στις αποθήκες των εργοστασίων.

Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η παράδοση του προιόντος εξαιτίας καιρικών συνθηκών, αδυναμίας παράδοσης από το εργοστάσιο, απεργίες κλπ. δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς εγκαίρως έτσι ώστε να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας ή εκτέλεση της την επόμενη εργάσιμη ημέρα.