Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα

ΣΠΡΕΙ ΣΜΑΛΤΟ COSMOS LAC ΛΕΥΚΌ 400ML

Νέο Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες ΣΠΡΕΙ ΣΜΑΛΤΟ COSMOS LAC  ΛΕΥΚΌ 400ML

Περιγραφή

Σμάλτο σε σπρει, κατάλληλο για την επισκευή και την ανακαίνιση των φθαρμένων από τον χρόνο και την χρήση εμαγιέ ειδών υγιεινής.
Κατάλληλο για βαφή και αλλαγή χρώματος σε μπανιέρες, ντουζιέρες, νιπτήρες, πλακάκια κλπ. Εύκολο στη χρήση, με άριστη πρόσφυση, δημιουργεί εμφάνιση νέας πορσελάνης στα είδη που εφαρμόζεται.
Είναι ανθεκτικό σε απορρυπαντικά και καθαριστικά, ενώ χάρη στην ειδική σύνθεσή του δεν κιτρινίζει.
Είναι σημαντικό, οι προς βαφή επιφάνειες να είναι εντελώς στεγνές και καθαρές από σκόνες ή κατάλοιπα για 24 ώρες.

Προσοχή

Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν τη χρήση. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ήλιου και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50 oC. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο.
  • Κωδικός Προϊόντος: COS024
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 7,00€
  • με ΦΠΑ