Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα

POLYTROL 0.5L

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες POLYTROL 0.5L

Περιγραφή

Αναζωογονεί το χρώμα και την εμφάνιση θαμπωμένων και θολωμένων πλαστικών και φάϊμπεργκλας(GRP)( προφυλακτήρες αυτοκινήτων, σκαρί του καραβιού, έπιπλα κήπου, παντζούρια).
Ανακαινίζει το μάρμαρο, τα πλακάκια, το σχιστόλιθο, πλακάκια τερακότα στα οποία το χρώμα και η εμφάνιση έχουνε ξεθωριάσει. 
Αναζωογονεί και ανακαινίζει σαθρά χρώματα και βερνίκια που έχουνε ξεθωριάσει από τον καιρό.
Επαναφέρει τη γυαλάδα και προστατεύει χρωμιομένα ή γυαλισμένα μέταλλα : αλουμίνιο, χρώμιο, χαλκό, μπρούντζο.


Προσοχή : Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του δέρματος. Μακριά από παιδιά. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, το στόμα ή τα ρούχα.Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί σας τον περιέκτη ή την ετικέτα του προϊόντος. Να φοράτε προστατευτικά γάντια. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Αποφεύγεται να αναπνέετε ατμούς.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ : Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ : Ξεπλένετε το στόμα. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΜΕΤΟ.

  • Κωδικός Προϊόντος: o104
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 19,00€
  • με ΦΠΑ